Център за лечение на зависими  БИЛАНИ е разположен на специално подбрано за целта място в покрайнините на град София,  район Банкя, Местност Клисура в подножието на Манастира „Света Петка“. Място известно с  добрия си климат, с чистия и свеж планински въздух, лековити минерални извори.

В центъра има възможности за развлекателни и здравословни дейности: закрит фитнес, открит плувен басейн, зала за развлекателни спортни игри (дарц, тенис на маса, джаги и др.) и собствена площадка за Street Fitness (Уличен фитнес) и туризъм.

На участниците се дава уникалната  възможност за истинско  възстановяване и връщане към пълноценен и чист живот. Разходките сред природата и физическите упражнения носят редица ползи за здравето!

Вярваме, че разходките сред природата и физическите упражнения носят редица ползи за здравето, именно затова ежегодно взимаме участие в Национален Спортен Фестивал „Играй с мен“, в ежегодния турнир на „SULIU-Средец, Уважаван и любим“, както и в различни футболни и други спортни турнири.

Дискусии

Нуждаете се от помощ?

Ние сме насреща и ще ви отговорим възможно най-скоро.
Наберете сега +359 893 685 999 или попълнете формата за контакт и ни изпратете електронна поща

    Scroll to Top