За Билани

Осигуряваме безопасна терапевтична среда, предлагаща най-добрите трапевтични подходи, базирани на доказателства, за участниците в програмата и техните семейства.

Целта на Центъра за лечение на зависими е пряко и непряко да помага на лица, семейства и общности, страдащи от зависимост, по какъвто и да е начин, необходим за поддържане на устойчиво, дългосрочно възстановяване и предоставяне на възможност на участниците да постигнат целенасочено високо качество на живот.

Ние от Терапевтичен център за лечение на зависими БИЛАНИ вярваме, че нашата мисия е да бъдем организация, базирана в общността, която предлага най-високо качество в терапията и лечение на зависимости, защото зависимостта е проблем на обществото и, че стигмата по отношение за зависимите трябва да бъде разрушена, защото знаем, че ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО е ВЪЗМОЖНО.

Запознайте се с нашия екип

Как изглежда центъра и живота в него?

Нуждаете се от помощ?

Ние сме насреща и ще ви отговорим възможно най-скоро.
Наберете сега +359 893 685 999 или попълнете формата за контакт и ни изпратете електронна поща

  Другите за нас

  Стани благодетел

  В социалната работа не би трябвало да има конкуренция между каузите, защото всяка кауза е важна. Как да определим кой се нуждае от повече подкрепа – дали децата, лишени от дом или родителска грижа, дали хората с увреждания, дали възрастните хора, психично болните или зависимите?
  И все пак, в нашето общество има кауза, която е с по-малко покровители и е по-малко видима в социалното пространство – това е работата със зависимите хора!
  Всеки от вас, който е съпричастен към зависимите и иска да направи финансово дарение, за да подпомогне функционирането и съществуването на програмата за рехабилитация на зависими, може да направи това по банков път.
  Зад всяко дарение, което ще направите стои съдбата на човешко същество, решило да се справи със зависимостта. Вашите даренията ще ни помогнат да продължим нашите проекти, да научим зависимите хора на отговорност и умения за живот в обществото, както и ще улеснят не-зависимостта на участниците в нашата програма.

  Банкова сметка:
  ” Алианц Банк България” АД
  IBAN: BG 38BUIN95611000311355
  Код: BUIN9561

  Тези от вас, които желаят да ни подпомогнат по нефинансов път, могат да се свържат с нас на нашите телефони:

  +359 897 23 58 54, + 359 893 68 59 99

  При желание от страна на благодетеля, ще се предостави  Сертификат за направеното дарение и отчет за извършените разходи.

  Целият екип на организацията благодари на нашите БЛАГОДЕТЕЛИ, без участието и навременната намеса на които нашето съществуване не би било възможно.

  Защо Билани

  Терапевтичен център за лечение на зависими БИЛАНИ е създаден през 2011 г., за да отговори на острата нужда от специализирани места за лечение на зависими. Терапевтичен център за лечение на зависими БИЛАНИ е пълноправен член на Европейската Федерация на Терапевтичните общности (ЕFTC), в която участват около 70 организации от 27 европейски страни.

  Екипът на програмата се състой от психолози, психиатри, сътрудници социални дейности и работа със зависимости, консултанти с личен опит. Всички те мотивирани от благородната кауза да бъдат в помощ и подкрепа на зависимите.

  Програмата работи активно и с близките и семействата на участниците.

  13 години опит

  Доказани резултати

  Вие сте важен

  Първокласен екип

  Scroll to Top