Историята на Л.С – хазарта е пагубен

Увлечението ми към хазарта започна още в ученическите ми години. Събирахме се и играехме със съученици и приятели на сварка и покер. Постепенно започнах да посещавам казина, правех големи залози на Еврофутбол и естествено започнах да губя големи суми пари. Непрекъснато бях в заеми и единственото нещо в главата ми беше: „Как да намеря пари и да играя?“. Загубих приятелката си и завлякох всички близки и приятели с големи суми пари и в един момент останах сам.

Дадох си сметка, че за мен не беше важно дали губя или печеля, просто трябваше да играя. Тогава се чувствах жив. Единствения покой, който намирах беше когато за пореден път загубих всичко, да отпочина няколко часа, докато измисля нова схема.

Под натиск на чичо ми, от когото имам респект постъпих на лечение в Център за лечение на зависими „БИЛАНИ“. В началото не виждах никакъв смисъл, постепенно започнах да разбирам и да научавам много неща за себе си, и че мога да опитам да живея по друг начин, да си намеря стабилна работа и да се опитам да създам семейство. Сега 6 години по-късно съм сигурен, че постъпването ми в БИЛАНИ е най-доброто решение което съм взел в живота си. Там хората ми помогнаха да повярвам в себе си, да разбера защо съм зависим от хазарта и какво съм компенсирал с хазарта, както и да продължа живота си извън хазарта. Днес имам приятелка, която много държи на мен и дъщеричка на годинка и девет месеца и искам един ден те и двете да се гордеят много с мен.

Благодаря на екипа на БИЛАНИ.

Scroll to Top